Kopipapir

Vi har alt i kopipapir og printerpapir. Vi har lige præcis den størrelse papir du står og leder efter! Skulle du bruge kopipapir i farver, så kan vi også klare dette. Vi har mere end 36 forskellige farver af kopipapir - det brede sortiment finder du ikke andre steder. Vi sørger altid for at have det helt rigtige kopipapir til dig - vi ved hvor en stor rolle printerpapir har i virksomheder og private hjem. Om det er til almindelig brug, skolebrug eller kundepræsentation, så har vi kvaliteten som passer til de enkelte begivenheder.

Vi har selvfølgelig også mapper og brevordner som passer til slags papirsforme - og hvis du printer fortrolige og personlige sager, skal du sørger for at få makuleret papirene i en makuleringsmaskine

1 til 20 af 137

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 137

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

Kvalitet printerpapir til kontoret

Det er vigtigt at man har det HELT rigtige papir på kontoret. Papir er nok det vigtigste element af alle kontorartikler som bruges på et kontor. Derfor kan ens papir sortiment ikke være bredt nok, selvom vores sortiment er bredt. Hos os kan du blandt andet finde post-it, almindeligt papir, blokke, farvet papir, 350g kunstpapir, 80g printerpapir, kopipapir, laserpapir og meget mere. Dette er et lille udsnit af hvad vi hos Redoffice Konpap A/S har i sortiment. Vi ønsker ikke at du står og mangler noget.

Masser af kvalitet kopipapir

Vi har masser af kvalitet kopipapir fra de mest populæreste mærker såsom; Navigator, Multioffice, Xerox og mange andre. Er du på udkig efter laserpapir, så kan det fåes både i A4 og A3. Vi er også store leverandør af kopipapir med 2 og 4 huller i venstre marken. Vi anbefaler altid Navigator kopipapir, som er en finere og bedre kvalitet end NOA, da papiret ikke støver nær så meget, og samtidig har en hvidere farve.

Har du styr på dit skrivebord?

I et travlt kontor bliver ens skrivebord let uoverskueligt med papir over alt. Selvfølgelig skal der være styr på skrivebordet og der er tit mange ting der skal opmagasineres og kategoriseres. Hertil har vi et bredt udvalgt af mapper, faneblade og ringbind, som sikker kan hjælpe dig med at få styr på dit skrivebord så alle dine vigtige papirer bliver organiseret, så du let og hurtigt kan finde dem igen.

Vi er også kendt for at have bredeste og bedste sortiment inden for kontorartikler. Vi går ikke ned på kvalitet – vores kunder skal have det bedste, og derfor har vi mulighed for at tilbyde kendte mærker så som Mayland, Duracell, NAGA, Navigator, Multioffice, Esselte, Bantex og mange andre mærker. Vi sørger for at du som kunde har alt til dine ansatte og kollegaer.

Husk at altid have de helt rigtige skriveredskaber såsom blyanter, kuglenpenne og tusser.