Skriveredskaber

Skriveredskaber går aldrig af mode!

Om vi er på farten, på kontoret eller i privaten - så har vi altid brug for passende skriveredskab. Skriveredskaber er jo en forlængelse af vores arm. Det er igennem pennen vi udtrykker os. Det er vigtigt at det er hurtigt, nemt og behageligt. Vi har mere end tusinde forskellige varer i katagorien "skriveredskaber". Du kan med garanti finde det du lige står og skal bruge. 

Du kan vælge og vrage mellem mærkerne; Pilot, Artline, Linex, Steadtler, Uni-ball og mange andre.

1 til 20 af 664

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 664

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
34

Gode skriveredskaber er altid godt

Det er altid vigtigt med gode kvalitets kuglepenne - hvilket er med til at hverdagen glider lettere. Der er ikke noget så irreterende, når en kuglepen efterlader klatter der tvæerer ud på ens papir. En kuglepen er ikke "bare" en kuglepen - mange vælger sætter sig ikke ind i hvilken skriveredskab, der er bedst for dem. Oftes ende det med "skrive"-krampe, fordi man enten har valg en kuglepen som er for hård at holde om eller er for tynd. Vi går meget op i ergonomiske produkter, da de oftes afhjælper på smerter og forbygger skader.

Alt til kontoret & studiet

Vi har alt i skriveredskaber til kontoret & studie såsom; blyanter, stiftblyanter, blyanter og markere. Disse skriverebskaber er nok et af de mest vigtige ting at have på arbejdspladsen eller hvis du som studerende skal skrive noter. Vores udvalg går lige fra pencil, klasisske og ergonomiske skriveredskaber, stiftblyanter i flere størrelser, kuglepenne, overstregningstusser i mange farver og fiberpenne.

Er du på udkig efter tilbehør i stedet - så kan vi også hjælpe med dette. Vi har selvfølgelig også tilbehør såsom; stifter til stiftblyanter, blyantspidsere, viskelædere, korrektionsmidler, linealer og tegneskabeloner. Til studerende kan vi også være behjælpsom med penalhuse. Og til virksomheder med mødelokaler, har vi også whiteboard, whiteboardmarkere, tavlekridt, glasboard og glasboardpenne.

Kendte mærkere

Vores sortiment går alt fra Steadtler blyanten til eksklusive rollerpen fra Parker, der er kendt for effektivitet og handlekraft. Vores sortiment går også fra old-dashined  til moderne elektroniske kuglepen Smarball fra Stabilo, der forbinder den analogiske og digitale verden på en innovativ og helt ny måde.

Vi har et af Danmarks største sortiment inden for skriveredskaber, og nogle af de kendte mærker som du kan finde i vores sortiment er; Artline, Parker, Stabilo, Penol, Pilot, Posca, Uni-ball, Papermate, Staedtler og Linex. Der skulle gerne være noget til enhver pengepung og for ethvert behov. 

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten! Pris og kvalitet går oftes hånd i hånd.

Køb dine skriveredskaber hos Redoffice

Du kan til enhver tid gå på opdagelse i vores kæmpe store sortiment, og læg alle dine favoritter i indkøbskurven. Vi levere nemt og hurtigt din bestilling lige til døren. Det skal være nemt at handle hos Redoffice Konpap, og derfor kan du bestille alt hvad din virksomhed har brug for. Redoffice Konpap mange års erfaring og ekspertise inden for branchen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Ellers bestil dine skriveredskaber her, og opnå alle de gode fordele.